Föreläsningar 

Är du en sån som jobbar bättre när du inte trivs? Tycker att såna där "mjuka frågor" är onödigt tjafs?
Då ska du inte läsa vidare. Om du däremot är nyfiken på hur vi skapar förutsättningar för varandra att lyckas har du kommit rätt.

 

Skråmträskmodellen - Berättelser från drygt tjugo år som operativ brandman. Kombinerat med OBM (Organizational Behaviour Management).

Hur kommer det sig egentligen att arbetet fungerar på en olycksplats? Tydliga roller och tydliga förväntningar är en viktig del av ledarskapet. Tillsammans med det empatiska att möta människor som drabbats av någon form av olycka eller ofrivillig händelse.

Jag letade efter något att verifiera mina gamla upplevelser med och när jag hittade OBM blev cirkeln sluten. Plötsligt förstod jag hur och varför saker och ting fungerade ute på en olycksplats. Dessutom har det gett mig ännu djupare förståelse för varför människor gör som de gör och hur vi kan uppmuntra dem att göra som vi komit överens om.

Vill du veta mer? fyll i kontaktformuläret eller gå via länkarna nedan. Jag skickar mer än gärna över en presentation av vad föreläsningen innehåller. Om du föredrar en mer direkt kommunikation kan du även boka ett möte.

E-POST
TELEFON
”På Medborgarskolans personaldagar blev vi påminda om att vara rättsökare. En tidigare duktig personal på att uppmärksamma andra i vardagen vill nu bli ännu bättre. Vi behöver varandra för att lyckas och med stöd och beröm går det så mycket lättare att nå sina mål. Tack Micke, ditt budskap är viktigt! ”
Anita Österstrand Medborgaskolan